• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Milan Dimitrijević

13.12.2023

11:33

Bila je najbliža s Marinom i Laćom! Ova žena ne propušta nijedan pomen u porodici Radulović, Tucakovićeva ju je godinama obožavala

Milan Dimitrijević, Novak Đurović, ATA Images

Estrada

Bila je najbliža s Marinom i Laćom! Ova žena ne propušta nijedan pomen u porodici Radulović, Tucakovićeva ju je godinama obožavala

Podeli vest

Na pomenu Milanu Raduloviću Laći koji njegov otac obeležava danas na Novom groblju pojavila se i žena koja je bila veoma bliska sa pokojnim tekstopiscem i njegovom majkom Marinom Tucaković.

Pored prijatelja pokojnog tekstopisca, njegove najbolje drugarice koja ga je i identifikovala, Husejina Alijevića i Danijela Pavlovića, danas se na Novom groblju pojavila i kuma porodice Radulović.

Foto: Foto: Milan Dimitrijević

 

 

Marijana Petrović godinama je bila najbolja prijateljica Marine Tucaković, koja je bila uz nju i u poslednjim danima koji su za Laću i Futu bili najteži. Mediji su Marijanu opisivali kao ženu koja je znala najdublje Marinine, ali i Laćine tajne i iako bi se očekivalo da će uz njih do kraja biti neka od pevačica kojima su godinama pisali hitove, na kraju je bila Marijana. Ona je jednom prilikom opisivala Marinu i govorila koliko joj neodstaje:

Foto: Foto: Facebook

 

 

- Bio je Sabor trubača u Guči u avgustu. Ja sam išla tamo da radim i vozila sam je pre toga na Palić. To je mnogo volela. Usput smo pevale, to je bilo samo mesec dana pre nego što je umrla. Nije prestala da se bori, ali je znala da je skoro kraj. Osećala je to. Nije nikad rekla, ali je osećala. Kada sam je poslednji put posetila u kući sa aparatom za disanje, znala sam da se bliži kraj. Nekako je venula. To je bilo neka tri-četiri dana pred smrt. Posle su je odvezli u bolnicu "Dragiša Mišović", gde je i završila. Kad su je izvodili iz kuće, tad smo se poslednji put videle. I u njenim i u mojim očima bilo je jasno da se rastajemo. Osećala sam to. Bilo je jako emotivno - kazala je Petrovićeva neposredno pred Marininu smrt.

Foto: Foto: Facebook

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija