• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Kurir

13.12.2023

06:20

Posle Milanove smrti, Futu je zadesila još jedna tragedija: "Prvo Marina, pa Laća, a onda i on"

ATA, Antonio Ahel, Tanjug

Estrada

Posle Milanove smrti, Futu je zadesila još jedna tragedija: "Prvo Marina, pa Laća, a onda i on"

Podeli vest

Milan Radulović Laća je preminuo u Izraelu 20. decembra

 

Milana Radulovića je Hitna pomoć pronašla u besvesnom stanju, a već na putu do bolnice on je proglašen mrtvim. Celu Srbiju je potresla ova vest o iznenadnoj smrti sina Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića.

Futa i dalje ne može da se oporavi od velike porodične tragedije, ali to nije jedina koja ga je zadesila za kratko vreme. Mnogo tragedija je zavilo kuću Radulovića u crno. Prvo je u septembru 2008. godine preminuo prvi sin Miloš, a onda u isti mesec, ali 2021. godine preminula i legendarna Marina Tucaković, a samo posle godinu i tri meseca Futa je ostao i bez Laće. No, to nije kraj njegovim mukama.

Kako je Aleksandrar sada otkrio, u međuvremenu je ostao i bez oca.

Foto: ATA Images

 

- Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje. Danas ćemo posetiti i njegov grob, a sveštenik će održati i godišnji parastos - rekao je kompozitor za Kurir.

Futa jedino u muzici vidi spas.

- Rad na muzici i moje angažovanje u filmu "Nedelja" mi skreće pažnju da ne vrtim razne filmove u glavi, što nije normalno. To je nešto kreativno, radim bilo šta drugo, samo da mi skrene pažnju sa ovih normalnih dešavanja oko mene. Ne znam kako to drugačije da objasnim. Nešto drugo ne bih mogao da radim. Ali ovo je vezano za muziku, koja mi je iznad svega. Ona mi je pomogla od početka - priznao je Futa.

S obzirom da je Laćina smrt obavijena velom tajni, kompozitor je otkrio da nema nikakvih novih informacija vezanih za njegov nestanak.

- Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je. Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi - zaključio je na kraju tužnim glasom Radulović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija