• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

27.04.2024

23:40

Nišlije izvukle bod u 91. minutu, trener Pančevaca dao ostavku!

Starsportphoto©

Fudbal

Nišlije izvukle bod u 91. minutu, trener Pančevaca dao ostavku!

Podeli vest

Pogotkom Vanje Ilića u 91. minutu Radnički iz Niša izborio je 1:1 protiv Železničara iz Pančeva u drugom kolu plej-auta Superlige Srbije, a to je uzrokovalo i ostavku trenera Siniše Dobrašinovića.

Sve je ukazivalo na pobedu domaćina, ali je onda usledio gol u sudijskoj nadoknadi i još veći šok za Pančevce ostavkom koju je podneo glavni strateg. 

Još uvek nije poznato šta je tačni razlog, niti da li će ona biti uvažena od strane uprave kluba, ali kako sada stvari stoje, Železničar je bez kormilara.

Foto: Starsportphoto©

Siniša Dobrašinović

Da sve bude gore, to se dešava dok se ekipa grozničavo bori za opstanak u eliti. Nažalost, sva je prilika da se u Pančevu iduće godine neće igrati najviši nivo srpskog fudbala.

Vodili su domaći golom Aleksandra Kahvića početkom drugog poluvremena. Kako je vreme odmicalo, činilo se da će igrač Crvene zvezde na pozajmici doneti zlata vredna tri boda u poteri za Javorom, koji se nalazi tik iznad crte ispadanja.

Mislili su domaći da je opasnost prošla kada je gol Ilića u 82. minutu pregledom VAR snimka označen kao nevažeći zbog ofsajda. Miran period i nadoknada od samo dva minuta bila je ono što su Pančevci želeli da vide. Ali onda, hladan tuš i pogotak Vanje Ilića u prvom minutu nadoknade koji je gurnuo Železničar na ivicu ambisa i pad u niži rang zajedno sa Radnikom.

Foto: Starsportphoto©

Presudio Železničaru - Vanja Ilić

Sa druge strane, Radnički je sada u dobroj poziciji i sva je prilika da će leto dočekati kao Superligaš. Imaju tri boda više od Voždovca, a ispred sebe Spartak i Novi Pazar koji im beže jedan, odnosno dva boda.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija