• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.04.2024

18:10

Oglasila se Evroliga povodom vesti da Žoc ostaje u Partizanu! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Oglasila se Evroliga povodom vesti da Žoc ostaje u Partizanu! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Čelnici Evrolige putem svojih zvaničnih naloga na društvenim mrežama iskazali su pravo oduševljenje činjenicom da će Željko Obradović (64) i ubuduće sedeti na klupi košarkaškog kluba Partizan!

Proslavljeni stručnjak, najtrofejniji u istoriji elitnog takmičenja sa devet titula, danas je zvanično potpisao novi dvogodišnji ugovor sa crno-belima i kako je najavio, klub će i dalje imati najviše ciljeve u svim takmičenjima u kojima bude igrao.

Oduševljenje ne kriju ni "grobari", ni predsednik kluba Ostoja Mijailović, ali ni čelnici Evrolige. Sa zvaničnog naloga najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu objavljena je čestitka crno-belima i iskusnom stručnjaku zbog produžetka ugovora, a uz to objavljen je i jedan video snimak, koji najbolje opisuje koliko navijači crno-belih poštuju i vole Željka Obradovića.

"Trener sa najviše titula u Evroligi ikada potpisao je novi ugovor sa Partizanom. Navijači su mu pružili podršku nakon turbulentne sezone, a pogledajte kakav su transparent istakli nakon serije od tri pobede i osam poraza koje je ekipa imala u jednom trenutku", stoji u objavi Evrolige, a na video snimku vidi se onaj trenutak kada su navijači u Beogradsku arenu doneli transparent na kojem je pisalo "S tobom i u rat", posvećen upravo Željku.

Crno-belima predstoji u narednom periodu upravo borba za mesto u Evroligi. Prvi i osnovni način da izbore plasman u elitu jeste da osvoje ABA ligu, a drugi je da se bore za A licencu, o čemu je predsednik kluba Ostoja Mijailović govorio na nedavno održanoj konferenciji za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija