• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

13.12.2023

22:35

Ona mu je bila najveća ljubav: Sa ovom pevačicom je pokojni Laća bio u vezi

YouTube printscreen

Estrada

Ona mu je bila najveća ljubav: Sa ovom pevačicom je pokojni Laća bio u vezi

Podeli vest

Danas je održan pomen Milanu Laći Raduloviću na Novom groblju.

Navršava se godinu dana od smrti Milana Laće Radulovića

Laća je svoju privatnost čuvao daleko od očiju javnosti, te se malo zna sa kim je on provodio vreme i kako. Jedina ljubavna veza za koju se znalo bila je sa pevačicom Teodorom Baković.

Teodora je 2010. godine stupila na javnu scenu, kada je snimala svoju prvu pesmu, a samo dve godine nakon toga svi su pričali da je u vezi sa Milanom Radulovićem, pokojnim sinom Marine Tucaković i Fute.

Foto: printscreen

 

Nakon što su raskinuli ljubavnu vezu, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, te su se povremeno i čuli.

U trenutku kada je objavljena smrt kompozitora, Teodora se bila oglasila za medije i tada je otkrila da su se poslednji čuli 6. decembra, a nakon samo par dana Laća je zauvek napustio ovaj svet.

Podsetimo, Milan Radulović Laća pronađen je mrtav u Izraelu, gde je navodno otišao s društvom iz Novog Sada. Njegov nestanak je prijavljen 12. decembra, a pronađen je na ulici osam dana kasnije, 20. decembra. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija