• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

27.04.2024

17:57

Pojavio se svedok ubistva Maria Simovića! Posle pucnjave ubica mu pokazao prstom da ćuti i odjurio kolima!

Rina/facebook

Vesti

Pojavio se svedok ubistva Maria Simovića! Posle pucnjave ubica mu pokazao prstom da ćuti i odjurio kolima!

Podeli vest

Tokom pucnjave u Preljini u kojoj je ubijen Mario S. (43) bilo je i svedoka tog događaja, nezvanično saznajemo iz istrage

Svedok navodno tvrdi da je ubica od njega tražio da napusti prostoriju koju je tog trenutka delio sa ubijenim Mariom. Osumnjičeni za ovo ubistvo je Dejan P. koji je navodno nakon izvršenja krivičnog dela pobegao i za njim policija i dalje traga.

Podsećamo, oružani napad na Čačanina se odigrao u četvrtak u krugu jednog preduzeća u Preljini, a policija je dojavu o incidentu primila u 10 sati i 10 minuta.

- Prema izjavi očevidaca osumnjičeni je došao na plac te firme, ušao u lokal u tu zatekao dvojicu muškaraca u objektu. Najpre se obratio drugom muškarcu pokazujući mu pogledom da napusti prostoriju, što je ovaj i učinio. Ubrzo se iz lokala čula žučna rasprava dvojice muškaraca, a potom i tri pucnja - kaže naš izvor iz istrage. On dodaje da su prisutni na placu videli osumnjičenog kako izlazi iz lokala.

- Svedok tvrdi da je on bez ijedne izgovorene reči stavio kažiprst desne ruke preko usana, želeći time da im kaže da ništa ne govore. Kažu da je potom seo u auto i otišao u nepoznatom pravcu - kaže naš izvor.

Potraga za osumnjičenim i dalje traje

Policija od četvrtka intenzivno traga za osumnjičenim čačanskim preduzetnikom. U jednom trenutku se pojavila i informacija da se osumnjičeni ubio, ali se ubrzo ispostavilo da ta vest nije tačna.

Potvrdu da je osumnjičeni živ i u bekstvu dao je i jedan ugledan čačanski advokat kome se osumnjičeni javio tražeći pravni savet u vezi sa predajom. Njemu je kazao da se dvoumi u vezi sa predajom policiji, jer se plaši osvete. Advokat je kazao da je o ovom razgovoru izvestio tužioca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija