• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.04.2024

19:41

Trudna žena Petra Graša: Pevač i Hana Huljić očekuju drugo dete

Miloš Rafailović

Estrada

Trudna žena Petra Graša: Pevač i Hana Huljić očekuju drugo dete

Podeli vest

Novost o prinovi potvrdio je i sam pevač.

Petar Grašo i njegova supruga Hana očekuju prinovu, a kako Informer saznaje, ćerka Tončija Huljića je u drugom mesecu. Ovu informaciju potvrdio je i sam pevač, koji se trenutno nalazi u Skoplju.

Trudna Hana poslednji put u javnosti se pojavila pre desetak dana, a tom prilikom ispričala je koliko je radosti u njihove živote unela ćerkica Alba, koja će u julu proslaviti drugi rođendan.

Foto: Skymusic

 

- Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo da poraste i možda sada jedva čekam da se to desi, ali kada naraste, biće mi žao. Predivna je i vesela i unela je nešto posebno u naš život - rekla je Hana hrvatskim medijima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija