• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.04.2024

07:56

Novinar se blamira i lupeta! Sramna izjava Amerikanca o Jokiću, svi mu se podsmevaju

Tanjug/AP

NBA

Novinar se blamira i lupeta! Sramna izjava Amerikanca o Jokiću, svi mu se podsmevaju

Podeli vest

Nikola Jokić nije MVP u NBA ligi, dok Luka Dončić nije među prva tri u konkurenciji, kaže Stiven Ej Smit, najpoznatiji košarkaški novinar koji zarađuje 12 miliona dolara godišnje, a često lupeta gluposti.

Nedavno je pomešao Nikolu Jokića i Nikolu Jovića, dok je prošle godine izvređao asa Denvera, rekao da je srpski centar "velika bačva masti". Sad je lupio novu glupost o kojoj bruji Amerika. Prvo je Šenon Šarp rekao da je uveren da će srpski centar dobiti priznanje za najkorisnijeg igrača po treći put u karijeri. 

- Da, zbog konstantnosti. Njegove brojke su neverovatne, smatram da će dobiti treće priznanje. Da Luka dobije, ne bih bio razočaran, pošto je podigao nivo igre na još veći nivo. Ipak mislim da će Nikola da dobije - rekao je Šarp.

 

Foto: printscreen

Stiven Ej Smit kaže da Nikola Jokić neće osvojiti MVP priznanje

 

Stiven je potom cinično dodao:

- Da probam da ti promenim mišljenje, poštujem veličanstvenog Nikolu, ali je moj izbor trenutno Šej Gildžus-Aleksander. Treći je po proseku poena, iz Luke i Janisa, dao je 30 i više poena na najmanje 50 mečeva, ima sjajne brojke i za dva i za tri, a sa Oklahomom je dobio Denver u tri od četiri meča ove sezone.

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Šarp ga je upitao za koga će glasati u MVP izboru.

- Imam pravo glasa, glasaću za Šeja, Jokić je drugi, Edvards i Džejlen Branson su na trećem mestu, dvoumim se između njih dvojice - izgovorio je Smit.

Šenon je bio frapiranim onim što je rekao:

- Čekaj, čekaj, Luka ti nije na spisku?

Stiven je onda objasnio da to kaže jer se Luka sa Dalasom bori za peto mesto na tabeli i da treba da gleda kako igraju njegovi Niksi.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!
Društvo

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

16.05.2024

07:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija