• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

16.04.2024

20:47

Saudijci gase požar nakon bičevanja fudbalera! Spremaju promene o ponašanju navijača! (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Saudijci gase požar nakon bičevanja fudbalera! Spremaju promene o ponašanju navijača! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalski savez izdao hitno saopštenje povodom incidenta na meču Al Itihada i Al Hilala.

Finale Superkupa Saudijske Arabije između Al Itihada i Al Hilala ostao je u senci velikog skandala. Jedan od navijača ušao je u verbalan sukob sa napadačem Al Itihada - Hamdalom, a nakon svađe bičem je udario igrača. 

Hamdal je odgovorio polivanjem vodom, a veći incident sprečili su ostali fudbaleri Al Itihada. Izazvalo je to brojne reakcije širom sveta zbog čega je morao da se oglasi i Fudbalski savez Saudijske Arabije. 

- Sprovešćemo rigoroznu reviziju kodeksa ponašanja gledalaca. Ova revizija će rezultirati primenom ažuriranih propisa i mera za izricanje sankcija kako se takvi incidenti ne bi ponavljali - navodi se u saopštenju Saveza. 

 

 

Saudijska Arabija poslednjih godina povećala je ulaganja u sport, posebno fudbal. Brojne svetske zvezde otišle su put Bliskog istoka, a očekuje se da još mnogo njih tokom narednog prelaznog roka svoju sreću potraži u Saudijskoj arabiji. 

Ipak, nakon bičevanja fudbalera na utakmici jasno je da će mnogi od njih razmisliti o odluci da se presele na Bliski istok. Zbog toga, Savez je izdao saopštenje kako bi spustio prašinu i najavio promene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija