• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

07.04.2024

06:20

Bez gola četiri meseca, ali svaljuje krivicu na druge! Benzema udario na saigrače: Ne mogu sam da pobedim!

Reuters

Fudbal

Bez gola četiri meseca, ali svaljuje krivicu na druge! Benzema udario na saigrače: Ne mogu sam da pobedim!

Podeli vest

Potrebna mi je pomoć na terenu, dodaje bivši francuski reprezentativac.

Prolazi Karim Benzema kroz nezapamćenu golgetersku krizu budući da jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala gol nije postigao od 15. decembra. Mučio se Francuz sa disciplinom, jedno vreme je bio precrtan kod trenera Marsela Galjarda, ali su njih dvojica nedavno ispeglali sve nesuglasice i Benzema se vratio na teren. 

Ipak, ni to nije donelo boljitak Al Itihadu koji se pošteno muči čitave sezone. Benzema gotovo četiri meseca nije bio strelac, a uz to je promašio i dva penala. Iako je jasno da je potpuno van ritma, francuski napadač tvrdi da nije sve do njega. 

- Nisam isti Benzema iz Real Madrida, nije isti klub, nisu isti igrači. Potrebna mi je pomoć na terenu, potrebno mi je mnogo stvari. Ne mogu sam da pobeđujem - tvrdi Benzema i prebacuje krivicu na saigrače.

Al Itihad beleži razočaravajuće rezultate ove sezone pošto se nalazi na četvrtom mestu sa čak 30 bodova manje u odnosu na lidera Al Hilal. Nadaju se u Džedi da će do kraja takmičenja uspeti da dođu do trećeg mesta i tako se plasiraju u azijsku Ligu šampiona. 

Foto: EPA Images

 

Mediji u Saudijskoj Arabiji prenose da budućnost Karima Benzeme u Al Itihadu zavisi od plasmana na kontinentalno takmičenje. Ne krije ni Francuz da nije siguran da li će ostati u Džedi i naredne sezone. 

- Ne znam, videćemo... Najvažnije je ono što se sada dešava, a šta će se dogoditi reći će nam budućnost - rekao je francuski napadač. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija