• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

22.04.2024

23:50

Trener Podgoričana: Nagrada je igrati protiv tima kakav je Zvezda!

abaliga.com

Košarka

Trener Podgoričana: Nagrada je igrati protiv tima kakav je Zvezda!

Podeli vest

Uprkos porazu od Crvene zvezde 92:77 u četvrtfinalu plejofa ABA lige, trener Studentskog centra Dejan Jakara (38) kaže da je počastvovan prilikom da snage odmeri sa evroligašem.

Slovenački stručnjak je pohvalio i svoju ekipu zbog borbenosti do samog kraja, uprkos ogromnoj razlici koju su gosti iz Beograda čuvali od početka susreta.

- Želim da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i plasmanu u polufinale. Moram da pohvalim i moje igrače. Nema svaka ekipa karakter da gubi 30 razlike, a onda nastavi da se bori i smanji prednost. Na tome im čestitam i na čitavom sezoni u ABA ligi. Imali smo uspone i padove, ali zasluženo smo ušli u plejof. Naša nagrada je bila prilika da igramo protiv tima kao što je Zvezda - rekao je Jakara.

Foto: abaliga.com

Dejan Jakara

Popularni "studenti" su se pokazali kao jako nezgodan rival, pogotovo na prvom meču u Beogradskoj areni, tokom kojeg se dugo činilo da bi mogli do brejka. Ipak, crveno-beli su se vratili, preokrenuli i slavili, a posledice tog poraza uticale su na samopouzdanje večeras, ističe Jakara.

- Jeste malo uticalo, naravno. Znali smo da će nam biti teško. Probali smo da zaboravimo prethodni meč i donekle smo u tome uspeli. Dobro smo radili na treningu i bili smo željni pobede, ali Zvezda je prejaka. Nismo bili glavom u utakmici, a pritisak protivnika je bio konstantan - objasnio je Slovenac.

Crvena zvezda je pobedom u Podgorici overila polufinale gde ih očekuje povredama oslabljena Mega.

 

Cup tree provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija