• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.04.2024

08:31

"Delije" poslale poruku jednom igraču Zvezde, već misle na narednu sezonu

Starsportphoto©

Crvena zvezda

"Delije" poslale poruku jednom igraču Zvezde, već misle na narednu sezonu

Podeli vest

Crvena zvezda se porazom oprostila od sezone u Evroligi pred svojim navijačima, a "delije" su pružile podršku ljubimcima uz nadu da će u crveno-belom dresu i naredne sezone gledati Miloša Teodosića.

Košarkaši Zvezde su u pretposlednjoj utakmici ovosezonske Evrolige poraženi od Olimpijakosa 89:86.  

Ubedljivo najbolji u Zvezdi bio je Džoel Bolomboj sa 19 poena i 12 skokova, Adam Hanga je odigrao fantastičnu utakmicu sa 19 poena, četiri skoka i tri asistencije, Rokas je dodao 16 poena i sedam skokova, Nedović 15 poena, po četiri skoka i asistencije.

Dali smo maksimum za pobedu koja nije došla. Nemam žalbu na igrače, dali su sve od sebe i kao zaključak želimo da se borim poslednji meč Evrolige, kao i u ABA ligi, pa da se fokusiramo na plej-of ABA lige. Ovo je posebno veče za naš klub, sećanje na prvi evropski trofej Zvezde. Iskoristiću priliku da iskažem veliko poštovanje mom klubu i da ispoštujem sve igrače i trenere koji su ovaj klub doveli na najviši nivo još pre 50 godina. To je lekcija koju svi mlađi navijači moraju da znaju. To je jako bitna lekcija za ovaj klub - rekao je trener Janis Sferopulos.

Ipak, pored poraza i  kraja takmičenja u EvroligiZvezdine pristalice ne tuguju mnogo. Misle na ABA ligu i sledeći meč protiv ekipe Splita, dok će poslednje kolo Evrolige odigrati za sedam dana protiv Anadolu Efesa.

"Momci, borili ste se, nije prošlo i šta da se radi. Biće dana za megdana", pružio je podršku navijač igračima crveno-belih.

 

 

 

 

"Kao i prošle nedelje, nemam problem sa ovim porazom. Izgleda kao da Janis skraćuje roster za završnicu sezone. Definitivno izgledamo bolje jer nosioci poput Hange i Nedovića ulaze u formu".

 

 

 

 

Nadaju se da će Miloš Teodosić i naredne sezone nositi dres Zvezde.

"Teo će biti deo tima sledeće sezone. Jedino što može da ga spreči je zdravlje. Želja i novac nisu upitni. Teo će nastaviti da pleše".

 

 

 

 

 

 

 

Navijači Zvezde se nadaju boljim danima.

"Ružna košarka, a dobar meč! Odična borba i solidno jaka igra".

 

 

 

 

"Nadam se da ćemo u sledećoj sezoni biti bolji, brži, konkretniji, sa velikim ambicijama, ali još većom željom. Dajte i mlade ljude koji su gladni uspeha, ali i trenera koji ume da napravi šampione".

 

 

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija