• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

16.04.2024

22:37

Prikupljeno 500 tragova iz automobila kojim je udarena Danka! Slede nova veštačenja i saslušanja svedoka!

ATAIMAGES/drustvene mreze

Vesti

Prikupljeno 500 tragova iz automobila kojim je udarena Danka! Slede nova veštačenja i saslušanja svedoka!

Podeli vest

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u 13. dan, a policija nastavlja da pretražuje Banjsko polje i okolna sela, ali nažalost, pomaka još nema.

Do sada je izveštačeno 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP "Vodovod" za koje se sumnja da su Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili prilikom izvršenja krivičnog dela. Prema nezvaničnim informacijama, u narednim danima će biti izveštačeno još tragova iz automobila.

- Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP "Vodovod" u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila - navodi izvor iz istrage.

Foto: Informer/društvene mreže

 

U toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je saslušana Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice Danke Ilić.

Svetlana je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih. Nakon Svetlane D., u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

Saslušanje novih svedoka

„Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog Srđana Jankovića“, navodi izvor našeg portala.

Foto: foto: MUP

Potraga traje danima

Srđan Jankovića (50) iz Luke i Dejan Dragijevića (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje. Radnici borskog JKP „Vodovod“ su, tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Inače, osumnjičeni Dalibor Dragijević, za kog se verovalo da je bratu pomogao da sakrije telo ubijene devojčice, preminuo je nakon što je priveden u PU Bor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu!
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu!

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija