• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

16.04.2024

18:12

"Videla sam Dankine ubice na kapiji, jedan je zavirivao u dvorište"! Ivana Ilić o tragičnom nestanku ćerkice!

drustvene mreze/Informer

Vesti

"Videla sam Dankine ubice na kapiji, jedan je zavirivao u dvorište"! Ivana Ilić o tragičnom nestanku ćerkice!

Podeli vest

Ivana Ilić, majka male Danke Ilić (2) je otvorila ranjenu dušu i po prvi put progovorila o tragičnom 26. martu kada je dvogodišnja devojčica nestala, a kako će se kasnije ispostaviti, i kada je na monstruozan način ubijena.

- Danku i sina sam tog dana odvela sa namerom da se igraju na mestu gde sam ja odrasla i gde me vežu najlepše uspomene. Tamo sam imala prelepo detinjstvo. Strašno je što me neko sumnjiči samo zato što sam decu odvela na mesto koje je toliko bitno za mene - rekla je Ivana, pa i nama, kao i policiji rekla da je devojčica nestala dok je otišla do svojih kola parkiranih sa druge strane pojate, po flašicu sa vodom za sina i prepričala je šok kada nije videla detence koje je ostavila da se igra i koje prethodno nije pokušavalo da izađe iz dvorišta:

- Kad sam se vratila na mesto gde su bila deca, Danke nije bilo i ja sam krenula u krug da se vrtim , oko pojate sam je tražila i dozivala...

Foto: Informer/društvene mreže

 

Ivana ističe i da je ispred dvorišta videla monstrume.

- Nedao bog nikome takvu i toliku bil. Od ovog se ne oporavlja. Moja agonija je počela od trenutka kad je iz dvorišta Danka nestala. Dala sam sinu flašicu sa vodom iz kola i nje za toliko već nije bilo nigde. Išla sam u krug oko pojate dozivajući je i tražeći i kad sam pogledala ka putu videla sam na kapiji tu dvojicu. Jedan me je gledao, a drugi je zavirivao oko naše ograde - prisetila se Ivana susreta sa ubicama njenog čeda Dejana Dragijević (50) i Srđana Jankovića (50).

Ivana je zahvalna policiji koja je od početka angažovana na slučaju u nadi da će se razrešiti sve do kraja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija