• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

16.04.2024

14:42

U tužilaštvu porodica vozača koji je pregazio malu Danku! Novi svedoci otkrivaju nepoznate detalje jezivog ubistva?!

Društvene mreže

Vesti

U tužilaštvu porodica vozača koji je pregazio malu Danku! Novi svedoci otkrivaju nepoznate detalje jezivog ubistva?!

Podeli vest

U toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas i sutra će biti nastavljeno sa saslušanjem svedoka među kojima će biti i članovi porodice osumnjičenog Srđana Jankovića (50).

Danas je, da podsetimo, saslušana Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice.

Svetlana je kao privilegovani svedok, prema rečima advokata Nebojše Živanovića, iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih.

Svedočiće i porodica drugoosumnjičenog Jankovića 

Nakon Svetlane, u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

- Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog Srđana Jankovića - navodi izvor našeg portala.

Podsetimo, tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana, Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Osumnjičeni ideu na psihijatrijsko veštačenje 

Janković iz Luke i Dragijević iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Radnici borskog JKP „Vodovod“, su tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija