• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2024

13:03

Postoji još saučesnika u ubistvu male Danke?! Šokantne tvrdnje stručnjaka u studiju Informera! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Postoji još saučesnika u ubistvu male Danke?! Šokantne tvrdnje stručnjaka u studiju Informera! (VIDEO)

Podeli vest

O slučaju i suđenju povodom nestale i ubijene Danke Ilić, govorili su gosti Info jutra Radoslav Radosavljević, patolog i Željko Mašović, psiholog.

Radoslav Radosavljević, veštak i patolog, tvrdi da postoje još neka lica koja su učestvovala u zločinu, ali i da kada se nađe telo, uvek će ostati tragovi i dokazi o zločinu.

- Čuo sam puno teorija zavere i pitanje šta je istina. Ljudi su polako zasićeni tim pričama i bajkama o nestanku. Policija je malo povukla ručnu jer su bacili mnogo informacija u javnost, a sada govore samo lokacije gde traže i ništa više. Svi su sumnjivi dok se ne dokaže suprotno. Tvrdim da postoje još neka lica koji su bili saučesnici. Telo će da se dekompozuje, ali će uvek ostati tragovi i dokazi od delova tela kada se nađe - rekao je Radosavljević.

Foto: Zoran Sinko

Željko Mašović i Radoslav Radosavljević

 

Željko Mašović, psiholog, kaže da prema zakonu najbliži srodnik ne odgovara za pomoć u prikrivanju tela, ali i da je sigurno da su ubice bile neuračunjive.

- Čudan je zakon, ali najbliži srodnik ne odgovara za pomoć u prikrivanju tela. Prvo se javila neverica, pa onda tek strah. Ne trebamo da upadamo u masovnu histeriju i paranoju i da pravimo paranoidne teorije. Moguće je da su bili neuračunjivi, ali to nije toliko bitno, nama kao ljudima i sudiji koji ih bude osudio. Taj čovek koji je udavio dete nije baš u pamet - kazao je Mašović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija