• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal.rs/Informer.rs

16.04.2024

11:52

"Toniju razvod nije bio ni na kraj pameti": Dragani drugi muškarac davao informacije o mužu, otkrivena pozadina kraha pevačicinog braka

Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Estrada

"Toniju razvod nije bio ni na kraj pameti": Dragani drugi muškarac davao informacije o mužu, otkrivena pozadina kraha pevačicinog braka

Podeli vest

Folk zvezda, navodno, u svoje društvo primila čoveka koji joj je govorio loše o suprugu

Dragana Mirković pre dve nedelje objavila je saopštenje u kojem je obelodanila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića i od tada ne prestaju da kruže informacije o krahu njihovog braka. Sada se pojavio izvor blizak pevačici koji tvrdi da je Dragana bila ta koja je insistirala na razvodu, dok njen suprug to uopšte nije želeo:

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

- Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namere nije bila sigurna da su dobre. Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom neverstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet meseci, a ona je došla i pitala ga zašto. On se samo nasmejao i objasnio da od svih devet meseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspešnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni. Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod. Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten, to niko ne može da uradi - rekao je izvor.

Foto: printscreen instagram

 

 

O Draganinom razvodu govorile su i pojedine javne ličnosti, posebno Jovana Jeremić koja je tvrdila da je Bijelić bio neveran Mirkovićevoj, kao i da zna ko su mu bile ljubavnice:

- Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gde je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara poslednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo... Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet... Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše - rekla je Jovana Jeremić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija