• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

16.04.2024

08:00

Sin Dragane Mirković se okrenuo veri! Marko sve više posećuje crkve i manastire

Instagram

Estrada

Sin Dragane Mirković se okrenuo veri! Marko sve više posećuje crkve i manastire

Podeli vest

Sin folk zvezde u jeku razvoda roditelja, odlučio je da se posveti veri i obiđe najveće pravoslavne svetinje

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić razvode se posle 25 godina braka, a u centru medijske pažnje su i njihova deca Manuela i Marko. Veću pažnju privlači Marko koji redovno objavljuje fotografije svoje svakodnevice na društvenim mrežama.

Foto: Informer

 

I dok se nagađa da Marko nije u dobrim odnosima sa ocem Tonijem, s obzirom na to da ga je nedavno otpratio, pa ponovo zapratio na Instagramu, sin Dragane Mirković zbog svega toga još više je u centru interesovanja.

Inače, Marko se u poslednje vreme, ako je suditi po njegovim storijima, posvetio i veri.

Foto: Instagram printscreen

 

 

On često poseti crkvu, što je uradio i danas, čime se pohvalio na Instagram storiju.

Draganin naslednik posetio je svetinju i uslikao deo crkve, što je podelio sa svojim pratiocima.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Podsetimo, nedavno je objavljeno da je Marko nakon razvoda svojih roditelja, preuzeo da vodi karijeru svoje majke, a pored toga ima još jednu "pasiju".

Marko Bjelić izbegava skandale i vodi prilično miran život, ali se svojih hobija čvrsto drži. Strastveni je ljubitelj skupocenih automobila, posebno "Formule 1".

Marko se pre nekoliko godina pojavio na jednom javnom događaju, a reč je o humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Nemačkoj. Ona je tada svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih saveta pred ovu trku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu!
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu!

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija