• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV/Informer.rs/D. I.

12.02.2024

07:22

"Moja supuga je imala tumor": Halid Bešlić o teškoj porodičnoj situaciji, pevač priznao javno: "Nisam osetio trenutak kad sam bio otac"

Novak Đurović

Estrada

"Moja supuga je imala tumor": Halid Bešlić o teškoj porodičnoj situaciji, pevač priznao javno: "Nisam osetio trenutak kad sam bio otac"

Podeli vest

Legendarni pevač Halid Bešlić živi lepo u Sarajevu, ali postoje stvari koje mu ipak fale. On je sada progovorio o problemima koji su ga pratili kroz život, kao i o bolesti supruge koja je ostavila trajne posledice.

Njegov privatni život, odnos sa ženom Sejdom sa kojom je već decenijama u braku, oduvek privalači pažnju medija, pa je sada Halid otkrio i kako su se upoznali, ali i nepoznate detalje porodičnog života:

Foto: ATA Images

 

 

- Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gde sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuvarica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali video sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah posle toga smo se venčali. Eto, tolike godine funkcionišemo i dan dana. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prevazišli. Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno - rekao je Halid.

Pevač se ostvario kao suprug, ali i i kao otac i kao deda, pa ističe da su mu sve ove uloge veoma značajne:

- Ja nisam osetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dete. Moja žena je imala problema sa jajnicima i zbog toga nismo mogli da imamo još dece. Imala je tumor na jajniku, to smo rešili operacijom i to je bila posledica. Njima nikad ništa nije falilo... Ja sam stalno putovao, radio... ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osetio te trenutke na pravi način - požalio se pevač u emsiji "Premijera Vikend Specijal".

Foto: ATA Images

 

 

Halid je otkrio i šta mu nedostaje u životu i koje kolege mu posebno fale sada:

- Mladost mi neostaje! Vreme prolazi... to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju... Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kafu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem sa njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor... sa njim sam bio jako blizak. Rastao sam se sa njima. Mi smo bili kafanski ljudi, fale mi... - rekao je pevač sa setom u glasu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija