• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Pink

04.01.2024

06:20

"Sebe stavljam na poslednje mesto": Biljana Tipsarević sumirala godinu za nama, pa progovorila o braku sa Jankom Tipsarevićem

ATAIMAGES

Estrada

"Sebe stavljam na poslednje mesto": Biljana Tipsarević sumirala godinu za nama, pa progovorila o braku sa Jankom Tipsarevićem

Podeli vest

Biljana Tipsarević govorila je o braku sa Jankom, deci i prijateljima.

Biljana Tipsarević, modna dizajnerka i supruga proslavljenog tenisera, Janka Tipsarevića, sumirala je godinu za nama, pa tom prilikom govorila o braku.

Foto: ATAIMAGES

 

- Trudim se da održim balans, da budem Janku podrška. Oboje gradimo internacionalne karijere i često smo zbog posla razdvojeni, ali tako funiskonišemo ceo nas život i uz poverenje, međusobnu podršku i razumevanje sve je moguće. Nije lako, šta više oboje budemo veoma iscrpljeni, što kada se gleda površinski sa strane to ne izgleda tako, ali naše blisko okruženje to i te kako zna. Oboje smo vrlo otvoreni i iskreni , transparentni i kroz život je mnogo lakše kada ste u svakom momentu istinski ono što jeste kako prema sebi tako i prema drugima. Jedno drugom se ne mešamo u posao, tu smo da saslušamo jedno drugog po potrebi. Janko nikada nije bio umešan u moj posao ni po kojem osnovu, čak ga i nekada iznenadim nečim na čemu sam radila kada vidi rezultat, a i obrnuto - govori Biljana.

Foto: ATAIMAGES

 

Dizajnerka priznaje da je bilo i manje lepih momenata u prethodnoj godini, ali kako kaže ne želi ništa da zaboravi:

- Ne želim ništa da zaboravim, samo postoje stvari koje ne želim da se ponove. Svaki neprijatan i bolan događaj je lekcija više u životu, iskustvo koje nas ili ojača ili slomi. Iz toga vidimo koliko smo jaki i spremni da iz loših situcija postanemo mudriji, jači i zahvalniji u životu. Život je lep i ima mnogo lepih trenutaka koji se svaki računa i svaki treba slaviti. Ova godina je bila puna izazova kako poslovnih tako i privatnih. Izdešavale su mi se fantastične stvari o kojima sam godinama maštala i na kojima sam vredno radila , sa druge strane kao i svima, desile su se i tužne stvari poput gubitka nama važne osobe. Ali, to je život, zahvalna sam što smo ga i imali u životu, što smo imali ljubav i čoveka koji nas je mnogo naučio i mnogo radosti doneo. Kao majka pamtim sve prelepe momente odrastanja i sazrevanja svoje dece, dok gledam kako se razvijaju u svakom pogledu je za mene najveći ponos i uspeh. Ponosna sam na svoju decu u kakve osobe sazrevaju, kako imaju veliku empatiju prema svojoj okolini i ljudima generalno, njihova plemenitost i način razmišljanja me svaki put oduševi i učim od njih mnogo, kao što i oni kao sunđer upijaju model ponašanja nas kao roditelja - kaže Tipsarević i dodaje da su joj njene prijateljice jako bitan deo života:

Foto: printscreen

 

- Radujem se svakom uspehu svog supruga i svojih prijatelja, njihovoj sreći i ljubavi koji jedni drugima pružamo. Velika smo porodica i mnogo smo vezani jedni za druge, sestra i njena porodica, roditelja, a veliki deo mog života su moje predivne drugarice, međusobno delimo sve lepe i manje lepe momente u životima. Žena ženi je veliki prijatelj, kada imate oko sebe prave žene . Smatram da je to jako važno, žena ženi treba da bude veliki oslonac i podstrek kroz život. Meni je to važno i jako negujem takve odnose, moramo se držati zajedno i podržavati na svim poljima. Svakako kao neko ko radi u modi i sa ženama to je dodatan podstrek i velika sreća. Nekako sebe stavljam na poslednje mesto, ali trudim se da to promenim kako bi bila što bolja verzija sebe , rad na sebi je najbitniji jer samo tako možete biti zdraviji, srećniji, bolja majka, supruga, sestra, ćerka i prijatelje - smatra kreatorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija