• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

28.02.2024

12:05

Dženifer Lopez bila žrtva nasilja! Pevačica ogolila dušu i sve javno priznala: "Dotakla sam dno!"

EPA

Showbiz

Dženifer Lopez bila žrtva nasilja! Pevačica ogolila dušu i sve javno priznala: "Dotakla sam dno!"

Podeli vest

Dženifer je otvorila dušu u jednom intervjuu i priznala da je morala čak da posećuje i psihoterapeuta zbog situacije u kojoj se nalazila.

Pevačica Dženifer Lopez zabrinula je javnost nakon svog poslednjeg intervjua. Naime, ona je priznala da je u privatnom životu bila izložena nasilju, zbog čega je čak išla i na psihoterapiju. 

Foto: profimedia

 

- Postojali su ljudi u mom životu koji bi mi rekli da me vole, a onda radili stvari koje nisu u skladu sa ljubavlju. Moraš da dotakneš dno, da shvatiš da je situacija tako bolna i loša da konačno kažeš - neću više ovako - rekla je Džej Lo, koja je sada ponovo u srećnom braku sa glumcem Benom Aflekom.

Da treba da stavi tačku na toksične veze shvatila je nakon seanse kod psihoterapeuta, koji joj je pomogao da otvori oči i sagleda svoju situaciju. Prelomna tačka bile je, kaže, kad ju je psihoterapeut pitao kako bi se postavila da je u takvoj vezi njena kćerka.

Foto: Profimedia

 

- Bilo je tako jasno! Rekla bih joj da je*eno beži i ne osvrće se, ali za mene, to je bilo vrlo nejasno i komplikovano - ispričala je pevačica, prenose mediji.

Dženifer nije imenovala ko je bio nasilan prema njoj, ali jeste otkrila neke detalje.

- Nikada nisam bila u vezi u kojoj me je neko prebio, hvala Bogu. Ali sam definitivno bila bacana naokolo i događale su mi se druge grozne stvari. Grube. Bez poštovanja - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija