• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2023

21:13

Kurti oslobodio najvećeg narko bosa Nasera Keljmendija!

Ata images/printscreen

Politika

Kurti oslobodio najvećeg narko bosa Nasera Keljmendija!

Podeli vest

Apelacioni sud Kosova usvojio je žalbu Nasera Keljmendija i oslobodio ga optužbe za trgovinu drogom, za šta je prvostepeno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, prenosi Srna.

U obrazloženju sudske odluke navedeno je da je Keljmendi oslobođen optužbi jer nije dokazano da je počinio krivično delo za koje je optužen.

- Oslobođen je optužbe jer dokazi koji su provedeni u sudskoj reviziji ne dokazuju da je izvršio krivično djelo koje mu je stavljeno na teret optužnicom - saopšteno je iz Suda.

Specijalno tužilaštvo Kosova zatražilo je 31. jula od Apelacionog suda strožu kaznu Keljmendija za kojeg je 18. maja ove godine Osnovni sud u Prištini osudio na četiri godine i osam meseci zatvora zbog trgovine drogom.

Keljmendi je u februaru, 2018. godine osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom ali je po žalbi, slučaj vraćena na ponovno suđenje.

U ostalim tačkama optužnice, koje su uključivale optužbe za organizirani kriminal i ubistvo Ramiza Delalića, državljanina BiH, Keljmendi je proglašen nevinim.

Ministarstvo finansija Sjedinjenih Američkih Država identifikovali je 2012. godine Keljmendija kao trgovca narkoticima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija