• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2024

15:05

Načelnik kosovskog okruga Srđan Popović za Informer: Naša obaveza je da pamtimo sve žrtve, da se borimo za pravdu

Srpska lista

Politika

Načelnik kosovskog okruga Srđan Popović za Informer: Naša obaveza je da pamtimo sve žrtve, da se borimo za pravdu

Podeli vest

Načelnik kosovskog upravnog okruga Srđan Popović uključio se uživo u program televizije Informer i istakao da je obaveza svih da pamtimo sve žrtve martovskog pogroma.

- Težak je ovo dan za srpski narod na kosovu i Metohiji, 20 godina je prošlo a ništa se nije pomerilo sa mrtve tačke. Žalosno je to što za 20 godina nema nikakvog pomaka. Nerešavanje nijednog zločina zapravo daje Albancima krila da mogu da ovde da rade šta god hoće - rekao je on novinarki Informera Mariji Stanković koja sa kolegama izveštava sa Kosova i Metohije povodom 20. godišnjice šiptarskog krvavog pira.

Foto: printscreen

 

 

Kako je on objasnio, takozvani premijer Kosova Aljbin Kurti i njegov reživ čini sve da život Srbima učini težim.

- Danas se koriste i institucije da bi se život Srbima učinio što težim. Prvo su uvodili takse na proizvode iz Srbije, sad su ukinuli dinar... Sve čine da što više iskomplikuju naš život ne bismo li napustili svoja ognjišta. Naša je obaveza da pamtimo sve žrtve i da se borimo za pravdu, da se nadamo da će međunarodna zajednica konačno početi da rade u interesu svih naroda koji žive na Kosovu - naveo je naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija