• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ K. K.

15.04.2024

10:00

Koliko će vas koštati matura? Nišlijka Marija odlučila da pomogne

K. K.

Vesti

Koliko će vas koštati matura? Nišlijka Marija odlučila da pomogne

Podeli vest

Pripreme za proslavu male i velike mature u Srbiji se neretko pretvaraju u pravi finansijski pakao za roditelje. Za odela, cipele, šminku, frizuru treba para i para...

Jedna Nišlijka velikog srca, šminkerka Marija Zlatkov, rešila je da pomogne onako kako ona može. Njena objava na društvenim mrežama da će pokloniti dva šminkanja devojkama koje nisu u mogućnosti da plate naišla je na oduševljenje.  

- Odlučila sam to pre nekoliko meseci kada je devojka zakazala dva termina, da bi kasnije jedan otkazala. Ona je, po dogovoru, potvrdila svoj termin, ali je otkazala onaj koji je bio predviđen za njenu drugaricu, rekavši da ona nije u mogućnosti da dođe jer nije u finansijskoj situaciji. Meni je iskreno bilo veoma žao, rekla sam da dođe i da će šminka biti gratis. Bila je prezadovoljna, a ja presrećna! Posle toga sam rekla da ću, kada god bude neka posebna prilika, Dan zaljubljenih, Nova godina, matura, 8. mart pokloniti dva-tri šminkanja - kaže Marija i ističe da je najvažnije koliko naše "malo" nekome znači. 

Želja joj je podstakne i svoje koleginice da se pridruže.

Foto: K. K.

Marija Zlatkov je odlučila da pokloni dva gratis šminkanja budućim maturantkinjama koje nisu u mogućnosti da priušte profesionalnu šminku za maturu

- Kada bi svaka poklonila barem dve šminke to bi obradovalo mnoge curice, ali bi i olakšalo roditeljima. Ja sam najavila dva gratis šminkanja, a već sam zakazala četiri, a upisaću sigurno još nekoliko devojaka. Planiram da uvek kada dođe taj period mature poklonim do osam termina. Nema lepšeg osećaja od onog kada vidite da ste nekome ulepšali dan, a matura, bilo mala ili velika, to svakako jeste - dodaje Marija. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set