• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2024

16:12

Ivanjičane ganula tužna priča o Todorovićima: Pravimo novu kuću za Nedu i Nikolu!

infoliga.rs

Vesti

Ivanjičane ganula tužna priča o Todorovićima: Pravimo novu kuću za Nedu i Nikolu!

Podeli vest

Porodica Todorović iz ivanjičkog zaseoka Rokci za nekoliko meseci dobiće novu kuću! Posle teških godina provedenih u nemaštini, pod krovom koji je pretio da se uruši, mukama se nazire kraj.

Na inicijativu predsednika opštine Ivanjica, Momčila Mitrovića, Todorovićima je stigla pomoć, najpre od opštine a onda su se pridružili i drugi dobri ljudi.

Novom domu najviše se raduju deca. Devetogodišnji Nikola i šestogodišnja Neda jedva čekaju da se kuća izgradi. I otac Ratko koji se lavovski borio da prehrani porodicu i obezbedi lečenje za sina koji boluje od epilepsije, ne skriva radost i zahvalnost što će njegova porodica napokon imati normalne uslove za život.

- Najviše se radujem što ću imati svoju sobu. Pozvaću drugarice da dođu kod mene - kaže Neda. 

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, kaže da se realizuju obećanja data pre par meseci pa je ovo prva od tri kuće koje će biti izgrađene.

Foto: infoliga.rs

Izgradnja nove kuće Todorovića je već počela

 

- Dopremljen je materijal, temelj je izliven i podići ćemo kuću da ova porodica normalno može da živi. Da deca imaju pristojne uslove za život i da im ulepšamo detinjstvo i da im damo razlog da ovde i ostanu - kaže Mitrović. 

Petočlana porodica Todorović dobiće priliku za nov, udobniji i komforniji život, a kroz ovu akciju lokalna samouprava je još jednom potvrdila da brine o svojim građanima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set