• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Dusan Tufegdzic

26.11.2023

21:05

Jović nezadovoljan u Majamiju: Ne vidim svetlo na kraju tunela!

profimedia

NBA

Jović nezadovoljan u Majamiju: Ne vidim svetlo na kraju tunela!

Podeli vest

Kao da u ovom momentu nema izlaza, ali verujem da će biti bolje, poručio je srpski košarkaš.

Igrao je Nikola Jović sjajno u dresu Srbije na Mundobasketu ovog leta. Najavio je da bi mogao da ima značajnu ulogu u Majamiju, ali od tog posla nema ništa. Makar za sada, a po svemu sudeći srpski košarkaš polako diže ruke od franšize sa Floride. 

Jović je bio gost "MaxBet radija" u emisiji "60 minuta sa Vladom i Acom". Tom prikom istakao je da nije zadovoljan kako ga u Majamiju koriste, ali da se nada boljim danima u budućnosti. Ako ne u aktuelnom klubu, možda u novoj sredini. 

- Nije lako, stvarno nije lako. Čak mi je teže nego prošle godine. Mislim, nekako imam osećaj da mogu da igram i da zaslužujem. Oni misle da još nisam spreman i ja ih totalno razumem. Nema tu šta. Ne znam kuda ovo sve ide, a ja sve što pokušavam je da budem što više na terenu. Nekako, čak i kad igram, onda imam osećaj da me možda koriste na pogrešan način. Nadam se da će neke stvari da se promene, nastaviću da radim… Stvarno podržavam sve što rade za mene i biće bolje sigurno - rekao je Jović, a potom nastavio. 

- Sve u čemu sam dobar, oni kao da ne koriste, a ono u čemu sam lošiji, kao da to forsiraju. Zbog tih stvari se ne osećam najbolje na terenu. Šta znam, biće bolje. Znam da mogu da igram na više pozicija i na više načina, ali oni jednostavno kao da pokušavaju da me na neki način limitiraju. Stvarno se snalazim i pokušavam najbolje da izvučem iz ovoga. 

Foto: profimedia

 

Tokom prethodnih nedelja Nikola Jović je nastupao u Razvojnoj ligi, a kako kaže, sam je insistirao da ga Erik Spolstra pusti kako bi imao minute. 

- Ja sam insistirao. Nema poente da posle nekog dobrog leta, da sedim celu sezonu. Čak mi se ta G liga sviđa, ali tamo igram na poziciji ’pet’. Nekako, kao da trenutno nema izlaza za mene. Još uvek ne vidim svetlo na kraju tunela, ali siguran sam da će ga biti - poručio je srpski košarkaš. 

Sjajne igre u Manili nisu prošle nezapaženo ni kod Spolstre, ali trener Majamija još uvek nije uspeo da iskoristi sav potencijal srpskog asa. 

- Svetsko prvenstvo mi je donelo samopouzdanje. Zato sam i bio spreman za novu sezonu. Mislio sam da će sve bolje da izgleda. Mislio sam da sam pokazao da mogu da igram na najvišem nivou, ali eto. Njima to izgleda nije bilo dovoljno i nadam se da će da bude bolje - podvukao je Jović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana!
Live TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana!

Dogodila se pogibija Ibrahima Raisija, bivšeg predsednika Irana. On je uveo neke nepopularne mere u Iranu, zategao odnose sa nekim zapadnim zemljama i govorio je da ni jedna američka administracija ne funkcioniše dobro. Putin se oglasio lično i rekao da će Moskva učiniti sve što može da pomogne oko istrage. U emisiji "Info dan" govorili su politikolog Nikola Jović i istoričar Saša Adamović.

20.05.2024

17:30

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!
Preigrali se

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!

Fico je preživeo, za Zapad je to, bez preterivanja, najgora moguća vest! Slovački premijer posle neuspelog atentata okrenuće se u potpunosti Rusiji i Putinu, a Slovačka će postati nešto slično kao Mađarska Viktora Orbana - neposlušna članica EU koja ne želi nepotreban sukob sa Moskvom! Ovako bi u najkraćem izgledao siže koji sada preovladava u Briselu i Vašingtonu!

20.05.2024

17:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija