• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

20.05.2024

17:36

Asmin Durdžić za Informer pred suočavanje sa Aneli: Sve mi se skupilo, hoću da stavim tačku, Stanija ništa ne zna!

Printscreen, ATA Images

Rijaliti

Asmin Durdžić za Informer pred suočavanje sa Aneli: Sve mi se skupilo, hoću da stavim tačku, Stanija ništa ne zna!

Podeli vest

Bivši izabranik rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, odlučio je da se suoči sa njom pred milionima gledalaca.

Aneli Ahmić napravila je pravu pometnju kada je na početku rijalitija "Elita" otkrila da ju je bivši suprug Asmin Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Foto: printscreen RTV Pink/ATA

 

Stanija, koja nije znala da Durdžić ima još neku ženu pored nje, odmah je raskinula sa Asminom koji je negirao sve što je Ahmićeva izgovorila. Asmin je Staniji "delima i dokazima pokazao da Aneli laže", pa je Dobrojevića na kraju poverovala u njegovu stranu priče, te odlučila da mu oprosti.

Foto: ATAIMAGES

 

Iako je Aneli započela vezu sa rijaliti cimerom Markom Janjuševićem Janjušem, nastavila je sa iznošenjem prljavog veša iz odnosa sa Asminom, koji je zbog njenih izjava bio izložen medijskom linču. Više puta je rekla da Durdžić ne sme da se suoči sa njom zato što ne bi mogao da je gleda u oči i laže, međutim, ipak je odlučio da obavi razgovor sa bivšom izabranicom, te da večeras dođe u "Elitu"!

Mi smo pozvali Asmina koji nije bio naročito raspoložen za razgovor, ali nam je ipak objasnio zašto je tek nakon devet meseci odlučio da se suoči sa njom, iako ga je Ahmićeva i ranije zvala.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Želim da stavim tačku na te priče. Zašto nisam to uradio ranije? Zato što mi se sada skupilo, prelomio sam i odlučio da se javno suočimo samo zato da bi stavio tačku na te priče - rekao je Asmin za Informer.

Kada smo ga pitali šta mu je Stanija rekla kada joj je saopštio da će pred milionima obaviti razgovor sa Aneli, odgovorio je:

Foto: Foto: Instagram Printscreen

 

- Stanija ništa ne zna, jer je na putu za Majami - rekao nam je on i dodao:

- Svakako ne bih sad Staniju mešao i komentarisao je u ovoj situaciji.

Dobrojevićevoj sigurno neće biti svejedno kada se njih dvoje budu suočili, ali će bar ovim razgovorom istina izaći na videlo.

U svakom slučaju - večeras će goreti i Balkan i dijaspora!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija