• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2024

18:00

Na monitoru za bebe, majka videla nešto čudno! Odmah je reagovala - Otkrila je nešto katastrofalno (VIDEO)

Shutterstock

Zanimljivosti

Na monitoru za bebe, majka videla nešto čudno! Odmah je reagovala - Otkrila je nešto katastrofalno (VIDEO)

Podeli vest

Majka je uočila bebino blistavo oko na monitoru i odmah znala da nešto nije u redu, iako je delovalo kao da je kvar u pitanju.

Majčinski instinkt je istinski fenomen, a ova majka ga je nedvosmisleno potvrdila. Kada je na monitoru za bebe videla svog sina, odmah je primetila da mu jedno oko neobično svetli, što joj je odmah ukazalo na nešto sumnjivo.

Svetlucavo oko je bio znak

Većina roditelja pažljivo prati svoju decu i odmah primećuje bilo kakve promene, bilo na telu ili u ponašanju. Međutim, ovaj slučaj je izuzetan jer se nije radilo o očiglednoj promeni na telu, već na ekranu monitora.

Foto: Shutterstock

 

Iako bi mnogi pomislili da je to možda bila greška monitora, ona je instinktivno reagovala, verujući svom majčinskom osećaju.

Svetlucanje njegovog oka bilo je toliko neobično da je bilo zastrašujuće. Iako su je neki ljudi ubeđivali da verovatno nije ništa ozbiljno, tvrdeći da bebinom oku uživo ništa ne fali, ona je znala bolje i odvela ga je kod pedijatra prvom prilikom ujutru. 

Ceo video pogledajte ovde: https://www.youtube.com/watch?v=fAqKhU217SA

Snimak objavljen na Jutjubu prikazuje kako je zahvaljujući pažljivosti jedne majke iz Jute, lekari su dijagnostikovali i uspešno lečili njenog sina od retinoblastoma, retkog raka mrežnjače.

Nakon više od godinu dana, dečak se potpuno oporavio.

Doktor Hansen, koji je bio deo lečenja malog Bena, izjavio je da je ovo prvi put da je majka na ovaj način otkrila rak.

- Ovo je definitivno ohrabrujuće i pozitivno, jer je rak na neki način dijagnostikovan putem običnog monitora za bebe. Veoma je retko i sreća je svakako odigrala ključnu ulogu u ovom slučaju - rekao je doktor Hansen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija