• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

20.05.2024

16:04

"Naredna dva sata nisam mogao da progovorim!" Pejović ispričao sve o emotivnom momentu koji ga je uzdrmao i otkrio da li će uskoro zaigrati u filmu (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"Naredna dva sata nisam mogao da progovorim!" Pejović ispričao sve o emotivnom momentu koji ga je uzdrmao i otkrio da li će uskoro zaigrati u filmu (VIDEO)

Podeli vest

Aco Pejović održao je promociju novog albuma pod nazivom "Hotel tuge", a ovom prilikom za Informer je govorio o novim pesmama, planovima, ali i jednom događaju koji ga je privatno veoma pogodio.

Jedan od najpopularnijih pevača današnjice za potrebe novog albuma, angažovao je najpoznatije autore, a već je pripremio i spotove. Na pitanje šta ga razlikuje od prethodnih albuma Pejović kaže:

- Ovaj album od prethodnih razlikuje to što je kasnio - rekao je Pejović kroz smeh - U stvari, album kao album nije kasnio, desio se period korone, pa se onda film "Toma", gde sam bio deo jedne priče i evo, sad se desio album. Mislim da nigde ne kasnim, sve je to krenulo kako treba.

Foto: Tanja Andric

 

Zašto ste album najavili pesmom "Soba 501"?

- "Soba 501" je pesma koju sam ja čuo kod kompozitora Saška Nikolića. On i njegova drugarica su napravili tu pesmu. Nudili su mi više pesama i na kraju su mi pustili "Sobu 501". On ju je odsvirao na klaviru, meni se dopala jer je neobična. Čuo sam reči i u startu video kako bi spot mogao da izgleda.

Uprkos obavezama, stigli ste da posetite i dom za nezbrinutu decu?

- Ne želim da se o tome mnogo priča, samo želim da to bude primer svima, da kad mogu odu, posete ih i daju koliko mogu toj deci i ljudima koji su u nevolji. Ja sam nakon posete toj instituciji bio toliko uzdrman da naredna dva sata nisam mogao da progovorim. To je baš velika tuga, ali je nama i znak da ne zaboravimo da takva deca postoje i da treba da budemo uz njih.

Foto: Tanja Andric

 

Otpevali ste pesmu za film "Toma", možemo li da očekujemo da vas nekada gledamo i kao glumca?

- Ne, pustite to. Ja ni spotove ne volim da snimam, to je opšte poznato. Ne volim presvlačenje, skidanje, jedna scena, druga scena... nisam ljubitelj snimanja ni spotova, a kamoli filmova. Kao glumac se nikada nisam oprobao, a nema ni potrebe, neka me tu gde jesam.

Estradu trese epidemija razvoda, kako uspevate da očuvate brak?

- Žao mi je što se takve stvari dešavaju, pogotovo što se to dešava ljudima koje volim i koje jako dobro poznajem. To su njihovi životi i ne mislim da iko treba da se petlja u te stvari, oni treba da rešavaju svoje stvari na svoj način. Svako neka gleda svoje dvorište.

Foto: Tanja Andric

 

Da li ste se čuli sa nekima od njih?

- Čujem se ja sa njima, ali ne razgovaramo na tu temu. To su njihove stvari, nema potrebe da ja ulazim u nečiju privatnost i ispitujem ga, niti je vaspitano, niti ljudski. A, opet, žao mi je što je tako i mislim da je najveći problem to što, prilikom razvoda, deca trpe, a šta će oni i kako će, ne znam, ne bih se petljao ni u čiji život




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija