• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

19:36

Alkaraz pozirao sa bivšim igračima Zvezde i Partizana! Otkriveno za koga navija (VIDEO)

EPA

Tenis

Alkaraz pozirao sa bivšim igračima Zvezde i Partizana! Otkriveno za koga navija (VIDEO)

Podeli vest

Nakon završetka teniske sezone, španski as bio gost košarkaške utakmice.

Karlos Alkaraz (20) završio je sezonu porazom od Novaka Đokovića (36) na Završnom mastersu u Torinu i nakon toga vratio se u rodnu Španiju, gde će najverovatnije provesti pauzu dok ne krene nova teniska sezona.

Foto: AP/Photo

 

 

Popularni Karlitos posetio je svoj rodni grad Mursiju, gde je bio prisutan na košarkaškoj utakmici istoimenog kluba i Huventuda. Domaći tim slavio je sa 105:73, a košarkaši su jedva dočekali da se na kraju meča druže i poziraju sa jednim od najboljih tenisera današnjice.

Alkaraz je, vidno raspoložen, pristao da ispozira sa košarkašima, a u šali sa drugim reketom sveta prednjačili su nekadašnji košarkaši Partizana i Crvene zvezde - Rodions Kuruks i Dilan Enis. Obojica igraju za Mursiju i bili su vrlo raspoloženi u razgovoru sa teniskom zvezdom. Letonac ga je grlio i smejao, a Enis je prvi stao da se grupno fotografiše sa Špancem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija