• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

20.05.2024

13:11

MTEL Turska premijerno prikazao film „Nedelja“ u Istanbulu

Snežana Krstić

Kultura

MTEL Turska premijerno prikazao film „Nedelja“ u Istanbulu

Podeli vest

Od Dorćola do Istanbula – premijera filma i za publiku u Turskoj

Film „Nedelja“, koji prati život velike muzičke zvezde Džeja Ramadanovskog, premijerno je prikazan u bioskopu „Atlas“, u Istanbulu. Premijeru ovog filma, koji je do sada videlo više od milion ljudi u Evropi, organizovala je kompanija MTEL Turska. MTEL Turska je najmlađi televizijski operator na tržištu ove zemlje, koji u svojoj ponudi nudi najkvalitetniji televizijski sadržaj sa Balkana, Turske i celog sveta.

Zahvaljujući ovoj kompaniji, publika u Istanbulu imala je priliku da se, nakon premijere, druži sa
glumcima filma Stefanom Vukićem i Mašom Đorđević kao i sa producentom Vladanom Anđelkovićem.

Foto: Snežana Krstić

 

„MTEL Turska je kompanija koja na turskom tržištu distribuira televizijske kanale. Imamo u ponudi skoro sav televizijski sadržaj iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i turske i internacionalne kanale. Ove sezone smo napravili televizijski paket za hotele na turskoj obali kako bi se gostima sa Balkana, koji u velikom broju letuju po turskim letovalištima, pružila mogućnost da gledaju domaću televiziju dok su na odmoru.
Sve to je deo našeg strateškog plana da se proširimo na tržištu Turske i upoznamo korisnike sa svim benefitima MTEL televizije“, izjavio je Zoran Drašković, generalni direktor MTEL Turske, ističući zadovoljstvo što je upravo ova kompanija domaćin premijernog prikazivanja filma „Nedelja“ u Turskoj.

Film „Nedelja“, nastao u produkciji Telekoma Srbija i Pelicula Production, prati život popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, od njegove rane mladosti do ulaska u svet muzike. Ovaj dorćolski dečak, šarmantan, ali preke naravi, proveo je deo mladosti u popravnim domovima, odakle počinje i filmska priča. Pored teškog života, uspeo je da izgradi svoje mesto na muzičkoj sceni iako mu je pevanje bilo usputna zabava.

Foto: Snežana Krstić

 

„Ponosan sam na činjenicu da se baš film o Džeju premijerno prikazao među našim prijateljima u Turskoj i da je ovako dobro prihvaćen. Trudićemo se da ga uvrstimo u redovnu bioskopsku premijeru u celoj Turskoj“ izjavio je Vladan Anđelković, producent filma.

Premijera „Nedelje“ izazvala je veliko interesovanje javnosti pa su među zvanicama bili i zamenik
Guvernera Istanbula, predstavnici konzulata Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije kao i mnogi drugi uvaženi gosti. Reakcije publike na prikazani film pokazale su da se dobar film lako prepoznaje na svim meridijanima, kao i da poseduje onu vrstu univerzalnosti sa kojom gledaoci mogu da se povežu.

Foto: Snežana Krstić

 

Nakon premijernog prikazivanja, film će u svom domu prvi moći da gledaju upravo korisnici MTEL Turska televizije, kojima je na raspolaganju najbolji filmski i serijski program kao i muzika sa Balkana, dok za one koji preferiraju sport, MTEL Turska nudi najbogatiji sportski sadržaj, kako sa prostora bivše Jugoslavije, tako i iz celog sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija