• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

20.05.2024

17:05

Sita Ahmić dala sud o suočavanju Aneli i Asmina! Evo zašto jedva čeka susret sestre i bivšeg zeta

ATAIMAGES/drustvene mreze

Rijaliti

Sita Ahmić dala sud o suočavanju Aneli i Asmina! Evo zašto jedva čeka susret sestre i bivšeg zeta

Podeli vest

Posle mnogobrojnih međusobnih optužbi Asmin Durdžić i Aneli Ahmić večeras će se suočiti i otkriti pravu istinu o svom odnosu.

Aneli Ahmić često je zvala Asmina Durdžića da dođe na imanje u Šimanovce kako bi se suočili i kako bi prava istina izašla na videlo.

Foto: Informer/društvene mreže

 

To će se večeras konačno i dogoditi u emisiji koju vodi Dušica Jakovljević. Asmin se tim povodom oglasio putem svog Instagram naloga, gde je zapretio da će napustiti emisiju ukoliko ga voditeljka bude prekidala.

- Hvala svima što brinete i savetujete me, negoo, ne suočavam se ja sa Dušicom, nego sa Kanalnom (Aneli), tako da Dušica nema šta da priča. Kao što sam rekao, ako ne budem mogao da vodim dijalog kao normalna osoba, ustanem i odem! Ako me Dušica bude prekidala, ustanem i odem, tako da... - poručio je Durždić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: printscreen/Instagram

 

Ovaj susret jedva čeka i sestra Aneli Ahmić, Sita. Ona poručuje da će se večeras napokon saznati istina.

- Tako i treba da bude, trebalo je još davno da se desi to suočavanje. Očekujem da će se napokon pokazati koliki je on lažov i još jednom utvrditi da Aneli od prvog dana govori istinu, svi smo svedoci njegovih gostovanja, oblizivanja, ne gledanja u oči i gubljenja u vlastitim lažima tokom davanja izjava - poručila je Sita za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija