• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

16.04.2024

16:44

Osećao sam se loše! Davidovac o skandiranju navijača!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Osećao sam se loše! Davidovac o skandiranju navijača!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je da se osećao jako loše povodom skandiranja sa tribina protiv uprave kluba za vreme meča sa Studentskim centrom.

Iskusni košarkaš je istakao da mu se ovako nešto prvi put desilo od kada nosi crveno-beli dres, te da je veliki protivnik takvog gesta navijača. Istakako je da je svakom timu potrebna podrška sa trbina.

- Iskreno, ne volim da komentarišem takve stvari, ali jako sam se loše osećao zbog svega što se dešavalo na tribinama. Od kada sam u Zvezdi, prvi put sam čuo tako nešto. Protivnik sam toga, mislim da svi u klubu daju maksimum, da se sve odvija kako treba. Nekada ide, nekada ne ide. Stvarno nisam pristalica toga. Iskreno sam se osećao loše, ali mi smo im dali povoda za to. Jeste teško… Nismo navikl i malo je atmosfera bila neobična. Kada smo se vraćali, tada se digla publika, što nam je pomoglo. Nije fraza, nama je stvarno potrebna njihova podrška - izjavio je Davidovac "Meridian Sport".

Foto: Starsportphoto

Dejan Davidovac

 

Posle toga je rekao da mu je najbitnije što su on i njegovi saigrači stigli do trijumfa.

- Pobeda je najvažnija. Očigledno je – nismo se pokazali u dobrom svetlu. Posle Istanbula sam očekivao da će biti bolja reakcija. Verovatno je nervoza imala utaicaja, nismo uspevali da nađemo ritam tokom većeg dela utakmice, mašili smo šuteve… Sa druge strane, treba pohvaliti Studentski centar koji je odlična ekipa. Ne govorim ovo zbog ove utakmice. Ako se setite, mi smo imali problema protiv njih u Podgorici. Posle toga smo ih ubedljivo pobedili u Beogradu, ali sam i tada rekao da su odlični i da rezultat nije oslikavao pravo stanje na terenu. Mislim da su zaslužili više pobede nego mi, ali naravno da mi je drago što smo na kraju mi slavili - podvukao je on..

Podsetimo, Crvena zvezda je uz dosta muke rezultatom 83:81 pobedila Studentski centar na domaćem terenu u prvom četvrtfinala ABA lige. Sledeći duel je na programu 22. aprila u Podgorici od 18.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija