• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.04.2024

10:34

(VIDEO) Stravičan udar Rusije! Hitno se oglasio Zelenski: Pogođen centar Černigova, veliki broj mrtvih i ranjenih!

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Stravičan udar Rusije! Hitno se oglasio Zelenski: Pogođen centar Černigova, veliki broj mrtvih i ranjenih!

Podeli vest

Ruske snage su ujutru 17. aprila napale gusto naseljeno područje grada Černigova, ubijeno je najmanje desetoro ljudi, a više od 20 je ranjeno, saopštio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

Oštećene su zgrade, mnogi automobili, objekti socijalne i opštinske infrastrukture.

 

 

 

Tri eksplozije su se potresle gusto naseljeno područje u 09:03. Direktno je pogođena zgrada socijalne infrastrukture – zgrada od 8 spratova. 

 

 

- Utoku je operacija spasavanja nakon ruskog raketnog napada. Ljudi su pod ruševinama. Za sada je poznato oko 20 povređenih i 10 mrtvih. Moje saučešće porodici i prijateljima. Nažalost, broj smrtnih slučajeva može porasti. A to se ne bi desilo da je Ukrajina dobila dovoljno opreme za protivvazdušnu odbranu i da je rešenost sveta da se suprotstavi ruskom teroru takođe bila dovoljna - napisao je Zelenski na svom Telegram kanalu, i dodao:

- Teroristi mogu uništiti živote samo kada prvi put uspeju da zastraše one koji su sposobni da zaustave teror i zaštite život. Odlučnost je važna. Podrška je važna. Ukrajinska odlučnost je dovoljna. Mora postojati dovoljna posvećenost partnera i dovoljna podrška da se to odrazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija