• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

11:00

Satenska pidžama, crna bunda i šik šešir! Dženifer Lopez zablistala u neobičnoj svečanoj kombinaciji (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Satenska pidžama, crna bunda i šik šešir! Dženifer Lopez zablistala u neobičnoj svečanoj kombinaciji (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Dženifer Lopez odlučila se za neobičan izbor odeće za proslavu Nove godine spojivši nespojivo.

Dženifer Lopez često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli mnoga lična iskustva, a njeno novogodišnje slavlje nije bilo izuzetak.

I dok su svi očekivali glamurozno izdanje sa šljokicama i crvenom ružom, pevačica i glumica portorikanskog porekla zablistala je u - pidžami.

Holivudska zvezda se privremeno odrekla neudobnih potpetica i mini haljina i 2024. dočekala u najudobnijoj kombinaciji, koja je i dalje odisala elegancijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Naime, Lopez je obukla prljavobelu satensku pidžamu i kombinovala je sa crnom bundom i sve zaokružila mekim kaišem vezanim oko struka, šik šeširom i raskošnom bisernom ogrlicom.

Njen izbor odeće nije bio po 'pravilima' oblačenja za novogodišnju noć, ali pevačica ga je uspešno pretočila u pun pogodak.

Odabrala je i šminku koja je njen zaštitni znak - nežno rumenilo i prepozntaljiv sjaj, kao i tamnu senku za oči. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija