• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.Z. - V.N.

17.04.2024

12:59

Sin se ne odvaja od nas! Posle saslušanja Dankin otac otkrio kako se oseća njen stariji brat

Društvene mreže

Vesti

Sin se ne odvaja od nas! Posle saslušanja Dankin otac otkrio kako se oseća njen stariji brat

Podeli vest

Miloš Ilić otac male Danke, nakon saslušanja u tužilaštvu , na pitanje novinara kako mu je stariji sin, kazao je da se on ne odvaja od njih.

- Tačno je da je, u prvom trenutku, bio u hraniteljskoj porodici, ali dete je non stop tražilo nas. To jesu bile teške okolnosti, ali sad je sa nama, jer nema razloga više da ne bude s nama. Teško nam je kad pita gde je seka, teško je - s uzdahom i suznih očiju kazao je Miloš.

Foto: facebook.com

Poslednja fotografija male Danke i njenog starijeg brata

 

Inače kako je Dankin otac objasnio njemu i supruzi Ivani savetovano je da sin odmah počne da ide u vrtić.

- Savetovano nam je da ide u vrtić da bude sa decom. Rečeno nam je da bi za njega u ovom trenutku najbolji bili normalni uslovi. Sve je to trauma i za dete - kazao je Miloš nakon što su on i supruga dali izjavu u tužilaštvu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija