• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/dan

26.04.2024

09:51

Saslušana ćerka (29) koja je ubila majku! Svađale se pa joj surovo presudila

Shutterstock

Vesti

Saslušana ćerka (29) koja je ubila majku! Svađale se pa joj surovo presudila

Podeli vest

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana državljanki Južnoafričke Republike N.L.T. (29), koja je u ponedjeljak uhapšena u Perastu zbog sumnje da je ubila majku K.L.L.T. (62).

Osumnjičena Južnoafrikanka je saslušana u u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici gde je odgovarala na pitanja o zločinu za koji se tereti. 

Prema nezvaničnim saznanjima crnogorskih medija, osumnjičena se tereti da je peškirom zadavila peškirom. Nesreća se dogodila pošto su se posvađale u kući u kojoj su stanovale. Tokom svađe, kako se sumnja, osumnjičena je potezala nož na majku, a kako sukob nije prestajao ona je zgrabila peškir i zadavila majku.

Po nalogu tužioca biće obavljeno više veštačenja kako bi se utvrdilo stanje osumnjičene u momentu izvršenja krivičnog djela.

Podsetimo iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je medicinsko osoblje Doma zdravlja u Kotoru prijavilo policiji da je u jednom stambenom objektu u Perastu zatečeno telo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T.

- Policija je izašla na lice mesta gde je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica - saopštila je policija i dodala: 

- Na licu mesta izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra, nakon čega je uhapšena N.L.T. državljanka Južne Afrike, pod sumnjom da je ubila majku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija