• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.03.2024

12:16

Poznato da li je u porodici sektaša bilo prijava za nasilje! Sada je sve jasno (FOTO)

Alo

Vesti

Poznato da li je u porodici sektaša bilo prijava za nasilje! Sada je sve jasno (FOTO)

Podeli vest

U evidenciji Centra za socijalni rad nema prijava protiv Martine Petrović Suvajdžić (23) i njenog supruga Lava Petrovića Suvajdžića (25) koji su u petak počinili jezivi zločin kada su otrovali svoja dva sina u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu, a potom otišli do solitera u Novom Sadu i zajedno skočili sa 17 sprat, pišu portali.

Podsetimo, sumnja se da su Martina i njen suprug Lav prvo dobro isplanirali zločin, koji su u petak sproveli u delo.

Otrovali su svoju decu, kako smo ranije pisali, pesticidom kojim se prska voće. Navodno, nakon što su se uverili da su ubili sinove, otišli su do solitera u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu koji je udaljen 10 minuta vožnjom od Petrovaradina gde su živeli u iznajmljenoj kući i zajedno razbili duplo staklo koje vodi do krova odakle su skočili oko 22 sata.

- U dosadašnjoj pretrazi i evidencijama Centra za socijalni rad navodno, ne postoji nijedan prijava vezana za ovu porodicu. Takođe, nema ni informacija da li su roditelji vodili decu kod lekara, kao i da su ista vakcinisana - navodi izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Ovo jezivo ubistvo i samoubistvo, dovodi se u vezu sa opasnim sektama koje su navodno, okupirale roditelje koji su bili opčinjeni verovanjima da nakon smrti postoji zagrobni život.

 

Da su roditelji koji su prvo ubili decu, pa izvršili samoubistvo u kandžama sekte jasno je nakon čudnih egipatskih predmeta koji su nađeni u kući gde je porodica živela poslednje dve godine. Takođe, povučeni način života, udaljavanje od porodice i prijatelja ukazuje na to da je pomahnitali bračni par odavno planirao da će počiniti ovako nešto.

Novosadska policija, podsetimo, u petak oko 22 sata došli su po prijavi da se u dvorištu zgrade nalaze dva tela koja leže u lokvi krvi. Mladi bračni par nije odmah identifikovan jer kod sebe nisu imali lična dokumenta, kao ni mobilne telefone. Nakon identifikacije, policija je odmah otišla na adresu gde su prijavljeni, ali ih je tamo dočekao jeziv prizor. U iznajmljenoj kući nađena su tela dece, koja su poslata na odbukciju. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Martina i njeni sinove biće sahranjeni sutra na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu, dok se ne zna kada i gde će biti sahranjen Lav Petrović Suvajdžić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Doneta odluka o obrazovanju radne grupe za unapređenje izbornog procesa!
Politika

Doneta odluka o obrazovanju radne grupe za unapređenje izbornog procesa!

Na današnjoj sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo doneta je odluka o obrazovanju radne grupe za unapređenje izbornog procesa, koja je rezultat konsultacija koje je vodila predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić sa poslaničkim grupama vlasti i parlamentarne opozicije, izjavila je danas za Tanjug predsednica tog odbora Jelena Žarić Kovačević.

29.04.2024

13:15

Još dvojica srpskih mladića pretučena na KiM! Oglasila se Srpska lista: Kurti nastavlja progon svih onih koji su protiv njegove strahovlade!
Politika

Još dvojica srpskih mladića pretučena na KiM! Oglasila se Srpska lista: Kurti nastavlja progon svih onih koji su protiv njegove strahovlade!

Srpska lista saopštila je danas da sa preko 500 etnički motivisanih napada na Srbe i ostale nealbance na Kosovu i Metohiji režim premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija nastavlja progon Srba, Bošnjaka, Goranaca, Roma i svih onih koji se protive njegovoj strahovladi i žele u miru da žive na ovim prostorima.

29.04.2024

13:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija