• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2024

12:43

Vašington zadao Kijevu samoubilački zadatak: Zapad gura Ukrajince kao topovsko meso u rusku klanicu! (VIDEO)

Masa Bandjur

Live TV

Vašington zadao Kijevu samoubilački zadatak: Zapad gura Ukrajince kao topovsko meso u rusku klanicu! (VIDEO)

Podeli vest

Vašington je dao jasan zadatak Kijevu, a to je da se bori protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca,. O tome su u Info jutru govorili prof. dr Goran Puzić i Sreten Egerić, Srpsko-ruski centar "Majak".

Sreten Egerić iz Srpsko-ruskog centra "Majak" navodi da ruske snage nezadrživo napreduju na frontu, ali i da NATO neće priznati svoj poraz u Ukrajini.

- NATO i Zapad smatraju da nije gotov rat u Ukrajini, ali je evidentno da ukrajinska vojska gubi i da ruske snage nezadrživo prodiru u ukrajinsku teritoriju. Ukoliko ruske oružane snage krenu prema severoistoku zemlje, doći će iza leđa ukrajinskoj vojsci koja se nalazi u blizini ruske granice. U narednih mesec dana sagledaće se kuda teče sukob u Ukrajini. NATO i Amerika neće priznati kao svoj poraz, već će sve svaliti na Ukrajinu - rekao je Egerić.

Foto: Masha Bandjur

Goran Puzić i Sreten Egerić

 

Prof. dr Goran Puzić ističe da Rusija je stala na put Zapadu koji je hteo da uništi Rusiju preko Ukrajine koju stavlja kao topovsko meso.

- Ovde definitivno nije kraj rata, ali je bilo jasno od početka da će Rusija pobediti. Zapad i dalje naoružava Ukrajince iako su svesni gubitka i svesni su da ih guraju kao topovsko meso. Rusija je stala na put Zapadu koji je hteo preko Ukrajine da uništi Rusiju. Iste strane službe koje su uništavale Jugoslaviju tokom ratova devedesetih, sad uništavaju i eksploatišu Ukrajinu. Zapad neće stati, Rusija ne sme stati - kazao je Puzić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19