• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2024

13:38

U toku sastanak vlasti i opozicije sa predstavnicima javnih servisa!

Tanjug

Politika

U toku sastanak vlasti i opozicije sa predstavnicima javnih servisa!

Podeli vest

U Skupštini Srbije oko 13.15 časova počeo je sastanak vlasti i opozicije sa predstavnicima Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine, u okviru razgovora o poboljšanju izbornih uslova.

Sastanku predsedava predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, a prisustvuju direktor RTS-a Dragan Bujošević, glavni i odgovorni urednik informativnog programa Nenad Lj. Stefanović, generalni direktor RTV-a Goran Karadžić, kao i glavni i odgovorni urednik Prvog programa te televizije Nenad Ćaćić.

Na sastanku u parlamentu prisutni su Sandra Božić, Vladimir Orlić, Marina Raguš (SNS), Ivica Dačić i Snežana Paunović (SPS), Elvira Kovač (SVM), Edin Đerlek (Stranka pravde i pomirenja), ali i Jovan Janjić (Mi - glas iz naroda), Radomir Lazović (Zeleno-levi front).

Aleksandar Jovanović Ćuta (Ekološki ustanak) je ušao u salu, glasno je negodovao zbog toga što opozicije, prema njegovoj oceni, nema dovoljno na javnim servisima i sve to je snimao mobilnim telefonom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Doneta odluka o obrazovanju radne grupe za unapređenje izbornog procesa!
Politika

Doneta odluka o obrazovanju radne grupe za unapređenje izbornog procesa!

Na današnjoj sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo doneta je odluka o obrazovanju radne grupe za unapređenje izbornog procesa, koja je rezultat konsultacija koje je vodila predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić sa poslaničkim grupama vlasti i parlamentarne opozicije, izjavila je danas za Tanjug predsednica tog odbora Jelena Žarić Kovačević.

29.04.2024

13:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija