• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

29.04.2024

13:11

Bizaran preokret! Voditelja pozvala žena koja mu je ukrala novčanik i evo šta mu je kazala (VIDEO)

Youtube printscreen

Estrada

Bizaran preokret! Voditelja pozvala žena koja mu je ukrala novčanik i evo šta mu je kazala (VIDEO)

Podeli vest

Nemanja Velikić požalio se da je pokraden, a sada mu je novčanik i vraćen

Voditelj televizije "Pink", Nemanja Velikić sinoć je opljačkan u jednom velikom marketu kada ga je pokrala cela porodica. Kako je on objasnio najpre mu je nepoznata žena ukrala novčanik, a pokrala ga je, navodno, i njena ćerka. Voditelj je objavio i snimak sa sigurnosnih kamera koji su mu dali zaposleni. 

Foto: Instagram printscreen

 

 

Međutim, jutros je došlo do preokreta i kako je Nemanja sam objasnio, njemu se javila upravo žena koja mu je ukrala novčanik:

- Zahvaljujem se svima na empatiji i na porukama koje sam dobio. Javila se žena koja je ukrala juče novčanik. Rekla je da je novčanik uzela kako bi mi ga vratila. Apsurdna izjava. Pitao sam je: "Zašto ste uzeli i zašto mi ga odmah niste vratili". Ona je kazala samo: "Eto sve je tu". Ne znam šta to nije trebalo da bude tu - kazao je ljutito Velikić koji je dodao:

Foto: Instagram printscreen

 

 

- Poenta je da je žena videla moje objave i rekla je da me je odmah prepoznala i da je znala da se radi o meni. Ne znam da l' je to bitno u ovom mometu i bez obzira ko je, da li je poznata ličnost ili ne, takve stvari se ne rade. Kada uzmete tuđe, svoje ćete izgubiti duplo. Od tuđeg nikada ne biva svoje, tako kaže naš narod. Ako nađete odmah vratite - kazao je Nemanja. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija