• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.04.2024

12:59

Novak bi ga zadavio! Rune besni, a njegovog trenera baš briga (VIDEO)

EPA-EFE/PETER FOLEY

Tenis

Novak bi ga zadavio! Rune besni, a njegovog trenera baš briga (VIDEO)

Podeli vest

Patrik Muratoglu je srećan što nije trener Novaku Đokoviću, najboljem teniseru ikada.

Francuski stručnjak radi sa Holgerom Runeom, ali je tokom meča, barm tako deluje, samo ukras u njegovom boksu. Dok je Danac besneo na terenu jer mu nije išlo na meču sa Talonom Griksporom na mastersu u Madridu, Muratoglu je gledao u telefon. To mu kod Novaka, koji od svakog člana svog tima, posebno od trenera, traži da prati meč, ne bi prošlo. 

Šta se desilo? Rune se prvo provukao u duelu sa Argentincem Navoneom, a onda je mladi Danac izgubio od Talona Grikspora sa 6:4, 4:6, 6:3. Najneverovatniji detalj meča protiv Holanđanina dogodio se pri rezultatu 3:0 u odlučujućem setu.

Rune je besno na pauzi govorio nešto ka svojoj loži, a Muratoglu, koji se nedavno opet vratio na mesto trenera mladog igrača, gledao je u telefon potpuno nezainteresovan za ono što se dešava na terenu. Potom mu je Rune, kada se pauza završila, prišao i još nešto rekao.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kraj za Danca! Rune poražen u Madridu!
Tenis

Kraj za Danca! Rune poražen u Madridu!

Danski teniser Holger Rune završio je učešće na mastersu u Madridu, pošto ga je u trećem kolu takmičenja savladao Talon Grikspor u tri seta 2:1 (6:4, 3:6, 6:4).

28.04.2024

15:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19