• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2024

13:49

Oglasila se Srpska lista: Radomirović doušnik tzv. kosovske policije, potkazuje Srbe koje nakon toga hapse i proganjaju

printscreen

Politika

Oglasila se Srpska lista: Radomirović doušnik tzv. kosovske policije, potkazuje Srbe koje nakon toga hapse i proganjaju

Podeli vest

Srpska lista optužila je Radoicu Radomirovića da je doušnik tzv. kosovske policije te da potkazuje Srbe albanskim inspektorima koji ih nakon toga hapse i, kako navode, progone.

- Radoica Radomirović i pored svih dokaza o umešanosti u krivična dela u opštini Leposavić počinjena protiv časnih građana ove opštine ostaje na slobodi jer je doušnik kosovske policiji te potkazuje časne Srbe albanskim inspektorima koji ih nakon toga progone i hapse, maltretirajući i njih i njihovu decu i porodice.

- Ovo se da jasno zaključiti nakon najnovijeg snimka koji je objavljen na društvenim mrežama gde se jasno čuje kako Radoica Radomirović sarađuje sa albanskim inspektorima i pomaže im da lociraju časne Srbe u opštini Leposavić, zarad sitnog ćara i malo privilegija.

- Ovaj snimak je dovoljan dokaz da objasni kako je moguće da i pored dokaza da je organizovao kriminalnu grupu za vršenje krivičnih dela i ugrožavanje mira i sigurnosti građana u opštini Leposavić Radomirović nije iza rešetaka. A pored ovog snimak, to da je pod zaštitom Aljbina Kurtija potvrđuje i snimak od pre par dana na kome se čuje kako on sa zamenikom ministra lokalne samouprave u Prištini i lažnim gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem planira otimanje stanove koje je za raseljena lica, mlade bračne parove u socijalno ugrožene građane gradila Vlada Republike Srbije. 

- Kosovska policija i zvaničnici se hvale kamerama, pa da se podsetimo da postoje i video snimci gde članovi grupe Radoice Radomirovića koriste drogu u radno vreme u prostorima opštine Leposavić. Postoje i više audio snimaka na kome saznajemo da je Radomirović trener za paljenje automobila i placeva, kako podstrekava druge da čine krivična dela te garantuje zaštitu, ali do danas nije uhapšen niti procesuiran - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, audio-zapis telefonskog razgovora od 7. septembra 2023. godine izdajnika Radoice Radomirovića i inspektora tzv. kosovske policije Besima Smakolija, inače krvnika srpskog naroda na Severu KiM, koji je mnoge nedužne Srbe utamničio u šiptarske kazamate.

Više o tome pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija