• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

16.04.2024

08:33

Gastoz i dalje iza rešetaka, nema para da plati kaznu! Strpali ga u pritvor u Tajlandu, oglasio se njegov drug

ATAIMAGES

Rijaliti

Gastoz i dalje iza rešetaka, nema para da plati kaznu! Strpali ga u pritvor u Tajlandu, oglasio se njegov drug

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik još uvek se nalazi iza rešetaka, a sada se ovim povodom oglasio njegov prijatelj.

Nenad Marinković Gastoz još uvek se nalazi u pritvoru u Tajlandu zbog velike količine alkohola u krvi. Kako je Informer prvi pisao, nakon što je zaustavljen i utvrđeno je da u krvi ima alkohola, nekadašnji rijaliti učesnik, navodno, nije imao da plati kaznu u iznosu od 1.560 evra, zbog čega je zadržan iza rešetaka.

Sada se oglasio njegov prijatelj i otkrio da sa još nekoliko prijatelja pokušava da sakupi novac, kako bi platili njegovu kaznu.

Foto: ATAIMAGES

 

- I dalje je Gastoz u pritvoru. Još uvek se ništa ne dešava po tom pitanju. Niko ne može da ga dobije, a advokata nema. Trebalo bi da se plati 1.560 evra kazna, ali on nema taj novac. Telefon mu je oduzet, a ne znam kada će izaći na slobodu. On obožava Tajland, ovde je kao domaćin, ali eto imao je neprijatnost. To je stanica u kojoj je zadržan, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne izađe na slobodu i kaže tačno šta se dogodilo. Žao mi je, dobar je lik. Kad ponovo bude u spoljnom svetu sve će on lepo da objasni. Pokušavam sa prijateljima da skupimo pare i platimo da bi ga pustili, videćemo šta će biti - ispričao je blizak prijatelj za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija