• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

17.04.2024

12:40

Biju se, al' kad treba čiste zajedno! Indi i Edita skupljale vodu u poplavljenom hotelu (VIDEO)

Informer/video printscreen

Estrada

Biju se, al' kad treba čiste zajedno! Indi i Edita skupljale vodu u poplavljenom hotelu (VIDEO)

Podeli vest

Popularne sestre se zadesile u Dubaiju za vreme oluje

Indi i Edita Aradinović borave u Dubaiju koji je zahvaćen užasnim nevremenom i pogođen poplavama te je voda prodrla i u mnoge hotele. Sestre su, nažalost, bile u jednom takvom, a vodu u kupatilu su skupljale džogerima.

Foto: ATAIMAGES

 

Interesantno je da Indi i Edita imaju strašne epizode neslaganja, a jednom prilikom su usnimljene i kako se tuku na ulici. Informer je tada jedini došao u posed snimku na kojem se vidi tuča njih dve. Međutim, one očigledno ne mogu jedna bez druge i ovoga puta otišle su zajedno u Ujedinjene Arapske Emirate. One su želele da se dobro provedu, ali im je sve preselo zbog nevremena:

- Eto nam ga Dubai i provod i sve - kazala je Edita dok je čistila vodu s pločica.

Inače, Indi i Edita u nekoliko navrata govorile su o svojim sukobima:

- Svakog meseca se po jednom pobijemo, zavisi kako kad, u zavisnosti od okolnosti - našalila se Edita jednom prilikom i dodala u jednako šaljivom tonu. 

- Trenutno smo dobre, ali seljanka neće da me odblokira na Instagramu, kaže "kad zaslužim učiniće to" - rekla je Edita.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Marko Đoković

 

 

S druge strane Indi je objasnila šta ju je povredilo i zbog čega se posvađala sa Editom:

- Meni je zasmetalo što ona nije meni privatno to čestitala i privatno dala komentar. To me je zabolelo i zaista sam morala da odreagujem, kao što je ona stavila na stori, tako sam i ja. Jedino koga imam na svetu je ona, naravno naša majka i otac... Možda je naišao sada neki takav period, ali biće sve to kako treba - objasnila je Indi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija