• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

17.04.2024

07:21

Melina napustila Srbiju! Džinovićka pobegla od svih skandala, ovde se trenutno nalazi!

ATAIMAGES

Estrada

Melina napustila Srbiju! Džinovićka pobegla od svih skandala, ovde se trenutno nalazi!

Podeli vest

Melina je odlučila da odmori od svega, te je spakovala kofere i napustila Beograd.

Modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović važili su za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene, te je vest o njihovom razvodu iznenadila sve. 

Foto: ATAIMAGES

 

Nakon kraha ljubavi, Haris je i više nego aktivan u medijima, gde iznosi "prljav veš" iz braka sa Melinom. Sa druge strane, Džinovićka se potpuno povukla iz javnosti, a sada je i napustila Srbiju. 

Kako prenosi "Blic", ona je još prošle nedelje otputovala u Monako, a boravak u ovoj zemlji joj u ovim momentima jako prija.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona je ranije isticala koliko voli da odlazi u pomenutu zemlju, a kada se vraća u Beograd nije poznato.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija