• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

16.04.2024

21:27

Dženanova žena uzela stvar u svoje ruke! Posle pevačevog saopštenja Samira povukla ovaj potez! (FOTO)

ATAIMAGES/Facebook

Estrada

Dženanova žena uzela stvar u svoje ruke! Posle pevačevog saopštenja Samira povukla ovaj potez! (FOTO)

Podeli vest

Supruga Dženana Lončarevića, Samira objavila je fotografiju kojom je svima pokazala kako se trenutno oseća.

Dženan Lončarević oglasio se danas prvi put nakon što je u javnosti odjeknula vest da se razvodi od supruge Samire Lončarević. Pevač je poslao saopštenje preko svog advokata, a njegova supruga objavila je fotografiju koja otkriva kako se ona trenutno oseća.

Iako o njihovom razvodu bruje i Beograd i Prijepolje, Samira se doterala, ispozirala i sve javno objavila.

Foto: printscreen/facebook

 

Dugu plavu kosu isfenirala je ravno i obukla bež haljinu koja podseća na sako. Fotografiju je objavila na svom Fejsbuk anlogu kao profilnu, a komentari su odmah počeli da se nižu:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

"Kao i uvek blistaš", "Samo napred", "Uzdignute glave, kao i uvek", " Kao vino, što starija sve bolja" bile su samo neke od mnogobrojnih poruka podrške.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija