• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

16.04.2024

10:11

Ani Nikolić krvavo lice! Sama objavila detalje povrede glave, pevačica pokazala ogromnu ranu

Aleksandar Jovanović Cile/Instagram printscreen

Estrada

Ani Nikolić krvavo lice! Sama objavila detalje povrede glave, pevačica pokazala ogromnu ranu

Podeli vest

Folk zvezda imala je nezgodu nakon koje nije mogla da zaustavi krv

Ana Nikolić još u februaru imala je nezgodu, a kako se može videti, njoj je bilo isečeno lice. Pevačica je sama usnimila posekotinu i tom prilikom vikala:

Foto: Instagram prntscreen/ananikolicofficial

 

 

- Je l' ovo normalno? Ovo je horor film. Ovo Hičkok ne može da izmisli. Daj bre, nađi dede, nađi sve babe i dede koje postoje na ovom svetu. Šta je, bre, ovo? Znači, ovo nije normalno. Je l' znaš ti da sam potrošila celu rolnu toalet-papira dok nisam zaustavila krvarenje? Od jedne tačkice, puklo od suvoće. Kako sam se šminkala, ovako samo sam povukla, nisam pipnula nešto jače ili nešto - istakla je uznemirena Ana, dok je brisala krv sa svog lica.

Foto: Instagram prntscreen/ananikolicofficial

 

 

Inače, Ana Nikolić šokirala je svoje pratioce kada je odlučila da se javno obrati ljudima koji su je izdali.

- Mnogo krokodila, poskoka i aspida skupiše se oko mene, onako podmuklo da i ne primetih. Misliše oni... Kakvi amateri i veliki optimisti koji svoja uverenja zasnivaju na svemu, osim na činjenicama - napisala je ona, i dodala:

- Ja sam ipak Vatikan. Hvala, doviđenja. Ja sam Ana, rešila se šljama. Hvala, doviđenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija