• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

12.04.2024

07:02

"Žao mi je što ne vodi političku emisiju": Ministar izneo detalje druženja sa Karleušom, evo čime ga je Jelena osvojila

shutterstock/Informer

Estrada

"Žao mi je što ne vodi političku emisiju": Ministar izneo detalje druženja sa Karleušom, evo čime ga je Jelena osvojila

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić govorio je o odnosu sa Jelenom Karleušom i otkrio detalje njihovog druženja.

Ministar građevine potvrdio je da je pevačica dugo njegova drugarica i da je naročito voli zato što je veliki borac. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert vi ne morate da znate ni jednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi. Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Goran Vesić, a tom prilikom je otkrio da je bio producent Jeleninog novogodišnjeg nastupa u Beogradu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Prema njegovim rečima, Jelena je hrabra i ne plaši se da iznese svoj stav i onda kada se razlikuje od stava većine. 

- To se i očekuje od javnih ličnosti, da budu hrabi i zastupaju svoj stav. Ja sam Jelenu pozvao da peva u Beogradu, na šta mi je ona rekla da je niko nikada nije zvao, a onda mi je saopštila da ima samo jedan uslov, a to je da produkcija tog koncerta bude kako treba. Nije želela honorar bila joj je čast da peva u svom gradu, tako mi je rekla - ispričao je Vesić gostujući u emisiji "Ekskluziv najt".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija