• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2024

16:28

Kao rogovi u vreći! Opšte rasulo među đilasovcima: Ne mogu da dovedu u red ni sebe, a kako bi tek Srbiju?! (VIDEO)

Printskrin x

Politika

Kao rogovi u vreći! Opšte rasulo među đilasovcima: Ne mogu da dovedu u red ni sebe, a kako bi tek Srbiju?! (VIDEO)

Podeli vest

Više puta smo i sami bili svedoci međusobnog "slaganja" članova opozicije, a sada nam je zasigurno jasno da ni sami sebe ne mogu da dovedu u red, a kamoli našu Srbiju.

Da tajkunski deo opozicije ne voli Srbiju, kao ni sadašnju vlast koja je za Srbiju uradila puno toga, toliko da ni ne može u jednom tekstu da se nabroji, svima je jasno, ali je sve očiglednije da đilasovci među sobom ne mogu ni da se slože ni da se sastave.

Lider inicijative "Kreni-promeni" Savo Manojlović i tajkun Dragan Đilas sve više ratuju, i to ne iza kulisa, već i javno.

Đilasova miljenica Marinika Tepić iznela je brojne optužbe na račun Manojlovića, što je retorika koju oni redovno koriste za sukob sa političkim protivnicima i predstavnicima vlasti.

Takođe, sukoba je bilo između Boška Obradovića i ponovo Marinike Tepić. Naime, Obradović je naveo da je potrebno da se zaštite interesi Srbije, naši nacionalni interesi, od laži i vređanja, i time implicirao da bi Marinika Tepić trebalo da završi u zatvoru!

Jasno je da u opoziciji vlada rasulo, pa kako očekivati da takvi vode državu?! 

Pogledajte video i uverite se sami:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija